Coaching om jou te helpen stappen te zetten en het leven te creëren waarvan je droomt. Stap uit de rat race en de sleur van het leven.

Remote werken

Je hebt een droom of een verandering die je wil doorvoeren, maar durft de stap niet te zetten.

❌ Je denkt dat het niet voor jou weggelegd is, want je hebt niet genoeg geld, niet genoeg talent, niet genoeg ervaring of zit met een andere belemmerende overtuiging.

❌ Je omgeving houdt je tegen, want zij staan er niet achter en hebben een hele reeks bezwaren.

❌ Je weet niet hoe eraan te beginnen want je kent niemand die het al gedaan heeft.

❌ Je bent terughoudend ten opzichte van verandering en blijft liever in de huidige situatie want nu weet je tenminste wat je hebt.

❌ Je wil graag de verschillende mogelijkheden overlopen, met een open blik kijken naar wat de beste oplossing is en alles eens op een rijtje zetten, maar weet niet goed waar te beginnen of hoe dit aan te pakken.

✅ Als één van deze voorbeelden jouw situatie beschrijven, dan heb ik goed nieuws. Je moet dit allemaal niet alleen doen, het is helemaal oké om hulp te vragen. Ik kan je helpen met een helder beeld te krijgen over jouw droom of verandering. Ik kan je verschillende resources geven en voorbeelden laten zien van mensen die je al voorgegaan zijn. Niet altijd op exact dezelfde manier, maar met voldoende overeenkomsten zodat je geïnspireerd raakt.

Label MCA

Creatieve generalisten

Je hebt vele interesses, begint steeds vol enthousiasme aan een nieuwe job of hobby, maar raakt na een tijdje verveeld. Meestal omdat je door hebt hoe het meeste werkt, het nieuwe ervan af is en jouw honger naar kennis niet meer gevoed wordt.

Welkom bij de creatieve generalisten!

Het kan enorm frustrerend zijn om het gevoel te hebben niet die ene passie te hebben, of die ene droomjob te vinden die je jezelf ziet doen tot aan je pensioen. Maar geloof me, die ene droomjob bestaat nu eenmaal niet. Het is een sterkte om een veelzijdig profiel te hebben, want je hebt een bredere achtergrond en specifieke skills die door zo regelmatig te veranderen, vaak meer ontwikkeld zijn dan bij andere personen.

In plaats van te zoeken naar die ideale job, ga ik samen met jou op zoek naar jouw talenten. Dingen die je goed kunt en graag doet. We gaan breed kijken welke job of projecten bij jouw passen en gaan laagdrempelig prototypes maken van deze jobs om zo dichter te komen bij jouw ideale loopbaan. Deze kan verschillende vormen aannemen. We gaan aan jobcrafting doen om jouw profiel van creatieve generalist volledig in de armen te sluiten.

Waterval in Argentinië

Ik heb zelf verschillende wegen afgelegd en ben een aantal keren tegen de maatschappij in gegaan.

In het begin van mijn carrière kreeg ik regelmatig commentaar omdat ik vaak van job veranderde. Ik wist zelf ook niet waarom, ik begon steeds heel enthousiast aan een nieuwe uitdaging. Tot ik het grotendeels onder de knie had en de verveling toesloeg. Ik heb job coaching gevolgd en ben te weten gekomen dat ik een creatieve generalist ben. Dit was echt thuiskomen voor mij.

Ik ben mezelf hierdoor beter leren kennen, ik hou van veranderingen en zie het steeds als een spannend nieuw hoofdstuk. Ook als anderen voor zo’n omschakeling staan, word ik spontaan enthousiast in hun plaats.

Ik ben dankzij de ontdekking van de creatieve generalisten te weten gekomen dat afwisseling van omgeving ook belangrijk is voor mij. Ik besliste om de wijde wereld in te trekken, nieuwe culturen te leren kennen en te genieten van de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer ik zelf wil. In 2019 begon ik aan mijn avontuur als digitale nomade waarbij ik volledig vanop afstand werk. Ik heb al een aantal jaren doorgebracht in Indonesië waar ik mijn huidige partner heb leren kennen. Ik leer enorm veel van hem, het heeft mijn leven verrijkt op verschillende vlakken die ik zelfs niet verwacht had.

Als creatieve generalist ben ik zelf enorm geboeid door het onderwerp. Ik heb een opleiding tot professionele coach gevolgd bij Systo en ben aangesloten bij de Multipassionate Coaching Academy.

Podcast opt-in

Blijf op de hoogte van mijn podcast

 

Als je jouw e-mailadres achterlaat, blijf je op de hoogte van nieuwe podcast afleveringen en alle andere nieuwtjes over de podcast 'Mijn leven, mijn keuzes'.

Instemming

Je bent ingeschreven voor de podcast nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Als je jouw e-mailadres achterlaat, schrijf je je in voor de nieuwsbrief van 'Mijn leven, mijn keuzes'. Je wordt op de hoogte gebracht van nieuwe blogposts en krijgt regelmatig een inspiratiemail.

Instemming

Je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief

Een hobbelige weg naar geluk

 

Laat je e-mailadres achter en krijg de eerste hoofdstukken rechtstreeks in je inbox. Je wordt tevens op de hoogte gebracht wanneer het boek gepubliceerd en te koop is.

Instemming

Je ontvangt de eerste hoofdstukken in je inbox. Kijk zeker ook je spam na.

Subscribe to the newsletter

 

By leaving your email address, you sign up for the 'My life, my choices' newsletter. You will regularly receive emails.

Consent

You are subscribed to the newsletter